Susan de Koning foto

Susan de Koning

Your Circle of life

Wie is Susan?

Mensen die mij kennen noemen mij een levensgenieter.

Positief, nieuwsgierig en empathisch zijn de woorden die mij het beste omschrijven. Puurheid is wat ik zo waardeer in het leven. Denk aan de puurheid van de mens en van de natuur. Ik trek graag de natuur in voor een wandeling om de verbinding en de rust te ervaren. Al op jonge leeftijd ben ik gestart met meditaties en het uitoefenen van mindfulness. Tot op de dag van vandaag ben ik gefascineerd door de kracht van onze gedachten.

 

Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen, want in mijn ogen zijn wij als mens nooit uitgeleerd. Ik vind het onwijs gaaf om andere mensen te kunnen helpen met het verkrijgen van inzichten in zichzelf.  De wereld ontdekken is en blijft iets wat ik altijd zal doen. Nieuwe avonturen en ervaringen zie ik als verrijking.

 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van stress & burn-out coaching heb ik persoonlijk ervaren wat een Mind-Walk bijdraagt. Dit heeft mij doen besluiten om andere mensen te willen begeleiden in hun zoektocht naar ontspanning.

Een Mind-Walk puur voor het ervaren van meer ontspanning, coaching tijdens een ontspannen wandeling in de natuur of graag een 1 op 1 coachgesprek, bij mij als Mind-Walk trainer en Stress & Burn-out coach is dit allemaal mogelijk. Je bent altijd welkom!

Maarssen

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597