Mind-Walk
Transformational Breathing Specialist

Adem je vrij naar Transformatie

Duik in de dieptes van je adem en laat je meeslepen naar een wereld waar elke inademing een nieuwe ontdekking is, en elke uitademing een loslaten van het oude. 

Transformatie door Adem

Voor jou, lieve Mind-Walk trainer, is dit de reis naar het overbrengen van de kunst van leven – ademen – naar de zielen die je begeleidt.
Stap in de wereld van transformatie en ontdek hoe je, als trainer, de kracht van ademhaling kunt inzetten voor zowel persoonlijke groei als het begeleiden van jouw groepen of cliënten naar hun eigen ontdekkingsreis.

Ervaar je levensenergie in de natuur, terwijl je je verbindt met je natuurlijke ritme en je eigen ademstroom. 

Binnen de Mind-Walk heb je al heel wat ademhalingsoefeningen aangereikt gekregen. Deze vallen onder de Mandala* pijler ´Relaxatie´, samen met ontspanningsoefeningen, meditaties en visualisaties.

Voor je verdieping tot Transformational Breathing Specialist gaan we hierin nog een stapje verder en openen we samen de deuren naar het diepste, meest ritmische deel van onszelf: onze ademhaling.

Mind-Walk ademcirkel

We starten met het afwisselen van actieve met ontspanningsoefeningen, symbolisch voor de dans van het leven. 

Door te versnellen, te vertragen, dan weer te versnellen om nog een keer de vertraging in te duiken ga je steeds een trapje dieper. 

De term ‘Ademcirkel’ is geïnspireerd door de cirkelvorm, een symbool uit de natuur, en niet door de techniek van circulair ademen zoals bij andere vormen van ademwerk.

Als een rituele dans is de Ademcirkel een plek waar tijd en ruimte vervagen, en alleen de adem bestaat. Hier begeleiden we onze deelnemers door het ritme van het leven – een dans van actie en rust, van dromen planten in het veld van oneindig bewustzijn.

Mind-Walk Air

Ademwerk combineren met Mind-Walk technieken, een magische combinatie. 

Met elke ademhaling zullen we de stilte van de natuur inademen, ons hart verbinden met het ritme van de aarde.

Om dit te bekrachtigen gebruiken we onze tools uit de Mind-Walk – bijvoorbeeld de bewustzijnsankers te zoeken in de natuur om te ondersteunen bij een ademhalingstechniek, de adem gebruiken in een Mind-Walk beweging en de bewustwording in de natuur doorvoelen en doorademen. 

Jouw Adem als Gids

Ervaringsmagie die bijna niet in woorden is samen te vatten.

Deze specialisatie is een uitnodiging voor een reisnaar een staat van diepere ontspanning, bewustzijn en innerlijke stilte, voor jezelf en je deelnemers. 

Het is een pad van ontdekking, genezing en bovenal, van delen. Voel de dankbaarheid voor dit prachtige outdoor klaslokaal dat de natuur ons biedt, en leer hoe je je deelnemers meeneemt op deze adembenemende reis van transformatie.

 

* de Mind-Walk Mandala kent 6 pijlers: Relaxatie, Wandelmeditatie, Mindset training, Natuur bewustwording, Mindful bewegen en (natuurlijke) Bewustzijnsankers.

Praktisch

Ontwerp zonder titel

Trainer

Jacqueline Smeets

man-using-laptop-on-table-against-white-background-257897

Data

Zaterdag 27 juli 09.30 Heerlen

blur-branches-foliage-38537

Tijd

09.30 - 17.00 uur

Wil je graag meer informatie?​

Stuur een e-mail naar zen@mind-walk.nl of vul het formulier in

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597