Innerkompas Gids,
Wandeltherapie en Natuurcoaching

 Volgens de Mind-Walk methode

Hoe kan de natuur je leermeester zijn?

Wat leer je tijdens de Innerkompas Gids, Wandeltherapie en Natuurcoaching?

Plus een jaar lang:

Praktisch

Ontwerp zonder titel

Trainer

Jacqueline Smeets

118702095_136772108118846_4606737783998694257_o

Locatie

Live of virtueel

blur-branches-foliage-38537

Kosten

888 euro

Startdata: 24 en 25 februari en 23 en 24 maart

De thema’s ☀️ van de windrichtingen zijn de 4 trainingsdagen, de inhoud van deze lesdagen wordt voor opgenomen en gedeeld in videolessen in een besloten leeromgeving, ze worden gereleased op bovengenoemde data, maar zijn dus niet live, maar ik rooster deze dagen wel voor de opleidingsgroep in, zodat jullie deze dag mij kunnen bereiken voor eventuele vragen. Je kunt het zien als samen werk ( studie) dag.

De live Coach Call zijn wel live en in real time te bekijken en mee te doen.
Het voordeel van online is dat je het in je eigen tijd kunt terugkijken.

De inhoud van de training is ook aangepast op geheel eigenwijze Mind-Walk wijze, waarin Wandeltherapie en Natuurcoaching* worden verweven met de Mind-Walk Methode*. Rituelen, symbolieken, thema wandelingen, natuuropstellingen, levenswandelingen, maar dan met invloeden van Mind-Walk, wandel en natuur coaching en therapie. Je gaat de stof weer zelf ontvangen en we gaan er ook dieper op in. Hoe kan de natuur je leermeester zijn? Wat zegt het pad dat je loopt. En hoe voelen bepaalde opstellingen in de natuur of op de weg.

De inhoud van het virtuele programma is het zelfde als het liveprogramma, echter omdat er sprake is van een virtuele programma duurt het 4 weken, dit heeft te maken het feit dat het live programma fysiek op een locatie en dus er een andere trainingsvorm is.

 

Mocht je graag willen deelnemen aan het virtuele programma, dan kan door je in te schrijven voor het Intens programma en uiteraard mag je ons benaderen als je aanvulllen vragen hebt (zen@mind-mind-walk.nl).

Ben jij klaar voor de Innerkompas Gids,

Wandeltherapie en Natuurcoaching training?

Volg je me al op Facebook of Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597