Mind-Walk Mind-Flow

“De natuur naar binnen brengen en verbinden met de natuur in jezelf”

Mind-Flow is een Body & Mind training voor in een studio, online of in een intramurale setting. Het is de binnen variant van Mind-Walk en de Mind-Walk methode wordt hierbij gerespecteerd.

Body & mind

Mind-Flow is ooit ontstaan als het indoor zusje van Mind-Walk en werd ingezet als het weer het niet toeliet om naar buiten te gaan of als er vraag was naar een binnen les.

Maar inmiddels is Mind-Flow uitgegroeid tot een prachtige op zichzelf staande training die het beste van Mind-Walk brengt naar diegene die niet naar buiten kunnen en/of willen.

Je werkt met 10 thema’s, Mind-Walk Pose reeksen, meditaties en visualisaties en cadeautjes. Beperkt meditatief wandelen in een binnenruimte.
Mind-Flow is dus eigenlijk een body en mind les voor lichaam en geest.


We halen dus de natuur naar binnen met een Mindfulness based training met invloeden uit yoga, tai chi en moderne dans in combinatie met en meditatie /visualisatie gecombineerd met thema’s gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.
In een dagdeel doorloop je de 10 trainingen voor 10 indoor trainingen, wederom helemaal uitgewerkt met stoelyoga, dansreeksen en nieuwe meditaties en visualisaties.

Toegankelijk

Deze bijscholing is alleen toegangelijk voor gecertificeerde Mind-Walk trainers. Het volgen van de Mind-Walk trainingscursus is dus noodzakelijk.

Praktisch

Jacqueline Smeets - foto

Jacqueline Smeets

118702095_136772108118846_4606737783998694257_o

Investering

Informatie volgt op korte termijn

Bloem 2

Startdata

07 Oktober Slenaken Online Direct Beschikbaar

forest-grass-green-1125776

Tijd

10.00-15.00

Wil je graag nog meer informatie?​

Voel je vrij om ons te benaderen indien je aanvullende vragen hebt:

contact@spitterscoaching.com zen@mind-walk.nl

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597