Wendy van Riel foto

Wendy van Riel

Riel Life Coaching en Training

Welkom bij Riel Life Coaching en Training.

 

Wil jij graag dichter bij jezelf komen en Ja zeggen tegen het leven. Ik help je graag om jouw energie weer te laten stromen zodat er ruimte ontstaat om te zijn wie je werkelijk bent.

 

Ik dans mijn eigen leven van binnen naar buiten. Dat is hoe ik vorm geef aan mijn eigen leven en wat ik terug laat komen in mijn coaching en trainingen.

Als intuïtief life coach begeleid ik sensitieve vrouwen in de reis terug naar hun kern om zo hun eigen innerlijke kracht te (her)vinden. Een reis naar zelfexpressie, zelfliefde, innerlijke rust en plezier. Naar een leven vanuit hun innerlijk kompas, in verbinding met zichzelf, anderen en een groter bewustzijn.

Zelfexpressie en het lichaam staan centraal waarbij ik werk met beweging (dans, wandelen, yoga), natuur, energie/lichtwerk en systemisch werk. Alles erop gericht om jou weer te laten stilstaan en voelen, leren luisteren naar de signalen van je lichaam en de fluisteringen van je innerlijk kompas. Om je weer te verbinden met jouw eigen unieke wijsheid, wat er van binnen leeft en wil worden gevoeld, gezien en gehoord, wat voor jou belangrijk is, je passies, je talenten en je sensitiviteit. Om keuzes te maken die kloppen voor jou en krachtiger in het leven te staan. Om blokkades weg te nemen zodat jouw energie weer stroomt en er ruimte ontstaat voor wie jij werkelijk bent.

 

In mijn rugzak neem ik naast mijn ervaring als stress-/burn-out coach, wandelcoach en transformatiecoach mijn eigen levenservaring mee. Zoals mijn ervaring in het bedrijfsleven als accountant, een carrièreswitch, burn-out en hoogsensitiviteit. En natuurlijk mijn passie voor dans, muziek, natuur, een vleugje magie en een scheutje humor.

 

Voel je welkom. Ik ont-moet je graag.

 

Warme groet,
Wendy van Riel

Etten – Leur

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597