Mind-Walk Vitaal

Afwisseling van fysieke inspanning en mentale ontspanning.

Mind-Walk Vitaal® biedt meditatieve wandelingen aan met invloeden uit yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie

Fit & vitaal!

Om in deze tijd medewerkers fit en vitaal te houden hebben we als mind-walk community de live mind-walk trainingen omgezet in online werkvormen.

Vooral in deze onrustige tijd, waarbij de vitale beroepen een enorme werkdruk en veel stress ervaren, is het van belang dat medewerkers handreikingen krijgen om momenten van rust en ontspanning te creëren maar ook om zich fysiek fit te voelen.

 

Wij bieden trainingen op maat aan om medewerkers fit en vitaal te houden of te maken, maar ook om het werkgeluk in deze bijzondere tijd te verhogen.

Wat is Mind-Walk Vitaal en waarin onderscheiden wij ons?

 

Mind-Walk Vitaal® biedt meditatieve wandelingen aan met invloeden uit yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. Een afwisseling van fysieke inspanning en mentale ontspanning.

 

En waar kun je dit beter doen dan tijdens en ommetje en als mogelijk is in de natuur, ieder voor zichzelf op zijn eigen tempo en eigen omgeving. Maar er is ook ruimte voor terugkoppeling als groep, door bijvoorbeeld beeldbellen.
Daarnaast leert de ervaring, dat deze oefeningen na instructies heel eenvoudig zelf toegepast kunnen worden.

 

Mind-Walk Vitaal is een aangepast onderdeel van ons al bestaande vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Door de huidige richtlijnen van het RIVM, bieden wij ons programma nu aan via videotraining en/of beeldbellen, ondersteund door een werkboek en opdrachtkaarten. Wat er niet veranderd is aan onze aanpak is de persoonlijke begeleiding, juist in deze tijd staat persoonlijke aandacht voorop.

Afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemer heeft deze op 3 tot 5 dagen in de week een kort Mind-Walk moment. Dit kan bestaan uit: meditatief wandelen tijdens een ommetje, een lichamelijke oefening, een ontspanningsmoment, een stress release oefening of een ademhalingsoefening kort voor het slapen gaan. Precies wat de meeste mensen nu nodig hebben om de rest van de dag weer aan te kunnen of een goede nachtrust te hebben.

Inhoud

De weekthema’s:

Nieuwsgierig?

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt en wilt u persoonlijk contact met mij? Stuurt u dan s.v.p. een mail naar zen@mind-walk.nl

 

Ik neem dan graag met u contact op om telefonisch of online een afspraak te plannen, waarin ik de inhoud van ons vitaliteitsprogramma nader toelicht.

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597