Tamara Spitters foto

Tamara Spitters

Spitters Coaching

Hi allemaal,

 

Ik ben Tamara Spitters: een ondernemende positieveling die altijd mogelijkheden ziet of weet te creëren. Door mijn enthousiasme en positiviteit voelen mensen zich snel vertrouwd bij ons bedrijf.

 

Al van kleins af aan wilde ik in de zorg gaan werken om andere mensen te ondersteunen met een lach. En dit heb ik ook jarenlang met veel plezier gedaan. Maar op persoonlijk vlak is het niet altijd makkelijk geweest om positief te blijven. In de periode dat ik graag kinderen wilde en dat dat niet op een natuurlijke wijze in vervulling kon gaan. Het pad dat we toen vanuit positiviteit hebben bewandeld kende ook diepere dalen en was niet altijd makkelijk. Maar het werd uiteindelijk beloond met twee prachtige kinderen uit Colombia en Nederland die inmiddels 10 en 14 jaar oud zijn. De Mind-Walk leefstijl heeft mij ook tijdens de echtscheiding geholpen. Dus ook op dat pad heb ik heel veel mogen leren over dat er altijd een keuze is en hoe belangrijk het is om bij je eigen gevoel te blijven. De natuur gaf mij de mogelijkheid om opnieuw met de natuur in mezelf te verbinden.

 

Ik ben een echte doener en gewend om hard te werken. Doordat ik mij heb gespecialiseerd in vitaliteit en het stressmechanisme weet ik ook hoe belangrijk het is om rust en ontspanning af te wisselen met dat harde werken. Het harde werken was voor mij een patroon dat ik door coaching, Mind-Walk en bewegen zelf heb doorbroken.

 

Doordat we binnen het bedrijf met een team zijn gaan werken heb ik mij kunnen focussen op het coachen van ondernemende dames die zich vitaler en energieker willen voelen. En natuurlijk de Mind-Walk teachers trainingen en specialisaties. Het coachen, verbinden en netwerken binnen deze doelgroep geeft mij veel energie!

Veldhoven
Spitters Coaching
Mindwalk Nederland Official

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597