Petra H. Nuissl foto

Petra H. Nuissl

Mind-Walk Amsterdam & Texel

Buiten in de natuur, al wandelend echt ontspanning vinden en echte duurzame energie krijgen, dat is wat Mind-Walk mij heeft gebracht. Echte ontspanning en duurzame energie wil ik jullie ook graag meegeven door jullie mee te nemen op een Mind-Walk pad.

 

Mijn paden zijn in groot Amsterdam van oa Flevepark, Gaasperplaspark, Diemerbos tot Rembrandtpark. Thema Mind-Walk, basis training Mind-Walk en de gevorderde training en ook Mind-Walk Natuurcoaching, Mind-Walk op het werk of voor een feestje of jubileum, het kan allemaal in Amsterdam en ook op Texel.

 

Op Texel, wandel ik in de Bollenkamer, de duinen, het strand, iedere maand organiseer ik een Mind-Walk op Texel. Ik werk ook samen met Texel bedrijfsuitjes, waar Mind-Walk een mooi onderdeel van kan zijn.

Amsterdam & Texel

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597