Pauline Scherpenhuysen foto

Pauline Scherpenhuijsen

InNatuur

Hoi, mijn naam is Pauline Scherpenhuijsen. Ik help mensen graag te ontspannen en dichter bij hun eigen natuur te komen. InNatuur. Zodat het leven lichter, leuker en meer eigen kan worden.  Dit doe ik door het bieden van (outdoor) yogalessen, meditatie en Mind-Walk. Op een relaxte en ongedwongen manier.

 

 

De wereld om ons heen is snel, vol prikkels en verwachtingen. Daarnaast leggen we de lat vaak hoog en verwachten we veel van onszelf. Ik bied graag tools om tot ontspanning en jezelf te komen en zo meer balans te creëren. Dicht bij jezelf blijven, goed voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk en geestelijk, is essentieel voor een fijn leven.

 

 

Met InNatuur bedoel ik in contact zijn met je eigen natuur, je ware zelf. Ontspannen aanwezig zijn in je lichaam in plaats van ‘in je hoofd zitten’. Minder last hebben van je ego met zijn beperkende gedachtes en je mind positief inzetten. Leven vanuit je hart, in het hier en nu. Jezelf en je lichaam kennen en respecteren. Jezelf niet fixen maar omarmen. Meebewegen met het leven en je eigen ritme.

 

 

Als kind voelde ik al een sterke verbinding met de natuur, in mijn vroegste herinnering zit ik in de voortuin dromend naar een lieveheersbeestje te kijken.  Als ik me in het volwassen leven overprikkeld voelde of ergens mee zat kwam ik altijd weer uit in het bos. Het voelt als thuis komen en ik ervaarde de helende kracht van de natuur, haar schoonheid en magie.  Na een burnout in mijn werk als ergotherapeut ben ik me nog meer gaan verdiepen in verschillende ontspanningstechnieken, spirituele stromingen en ben ik de yoga opleiding gaan volgen. Maar vooral mijn hart.

 

 

Met Mind-Walk komt alles prachtig samen. Ook kan ik er mijn creativiteit helemaal in kwijt. Ik geniet enorm van elke Mind-Walk die ik mag bieden en verheug me er op je te ont(-)moeten!

Apeldoorn

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597