Pascale Sterkendries foto

Pascale Sterkendries

Mind-Walk Haspengouw

Ik, Pascale Sterkendries, Inspireer jou om de beste versie van jezelf te leven, zowel in je werk, je realties als in je persoonlijk leven.  Ik help je terug te herinneren hoe je terug verbinding kan maken met je innerlijke bron, je kern.

 

Door al wandelend op een bewuste manier verbinding te maken met de natuur heb ik zelf ervaren hoe het is om tot de kern te komen bij mijn eigen natuur. Tot inzichten te komen. Bewuster te leven, innerlijke rust te vinden, balans, kracht en meer zelfliefde. Hoe het is om gewoon te Zijn. En aangezien ik als mens een deel ben van de natuur is het normaal dat ik mij hierin thuis voel en dat ik de helende kracht van de natuur voel en ervaar.

 

Mind-Walk is dan ook niet voor niets op mijn levenspad gekomen. Het is een deel van mijn leven geworden net zoals yoga, meditatie en ayurveda.
Op het moment dat ik zelf de helende werking heb ervaren door het beoefenen van Mind-walk, ben ik mijn ervaringen gaan delen met anderen die net hetzelfde resutlaat met Mind-Walk behaalde in de natuur.

 

We hebben het allemaal nodig om terug naar de basis te gaan, contact te maken met onze innerlijke bron en met de natuur. De hele wereld heeft het nodig. Ik wil dit doorgeven aan zoveel mogelijk mensen voor meer harmonie en welzijn en algemene gezondheid.

 

Ik heb daarom ook gekozen om te werken als Mind-Walk coach.Ik organiseer Mind-Walk wandelingen 1 op 1 en ook in groep. Momenteel ben ik ook in opleiding tot Inner kompas gids. Ik kijk ernaar uit om jou te ont-moeten. Ik geef ook holistische massages en in 2012 studeerde ik Ayurveda.
Ayurveda is een holistische filosofie die haar oorsprong kent in India. Het is een Sanskriet woord dat betekent ” de kennis van het leven”. Leven in harmonie met de natuur volgens je eigen natuur met Liefde voor Moeder Aarde.

Sint-Truiden

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597