Pamela Heesbeen-Manuhutu

Pamela Heesbeen-Manuhutu

Yogarve

Doen wat goed voelt. Doe jij dat? Dat deed ik, door te kiezen voor een toekomst in Portugal. Dat doe ik, door te kiezen voor fijne wandelingen met jou.

Online of hier in de prachtige Costa Vicentina, de Zuid-West kust van de Algarve. Hier combineer ik graag Yoga met Mind-Walk. Wekelijks, als losse sessies maar ook bij onze relaxte retreats vanaf het najaar 2024 in onze fijne Bed & Breakfast, een prachtig startpunt voor heerlijke tijden buiten in deze mooie omgeving.

Bordeira

Eigenwijs, eigenaardig en eigentijds. Met oprechte interesse inspireer ik je graag tijdens nuchtere, praktische lessen om jezelf te herkennen en erkennen. Terug te gaan naar je kern en zo beter je balans te vinden

Geen les is hetzelfde, want jij bent ook geen dag hetzelfde. Samen vormen we de energie van de les. Van uitbundig, melig tot volledig in jezelf. Ik vind het belangrijk dat het jouw moment is.

Um abraço,
💜
Pamela Heesbeen-Manuhutu

Yogarve

 

 

 

Specialiteiten

Volg je me al op Facebook of Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597