Marleen Keij Korstanje foto

Marleen Keij Korstanje

Keij Herstelcoaching

Betrokken, enthousiast, zelfstandig en open, zo omschrijven de meeste mensen mij. Voeg daar gedreven, resultaatgericht en ondernemend aan toe en je krijgt al een aardig beeld van mij, Marleen Keij.

 

Herstelcoach en PTG-coach

Wat ik het liefst doe, is met anderen in dialoog treden. Na een carrière in de farmaceutische industrie en als docent op het mbo en hbo, schoolde ik mij daarom om tot coach. Ik volgde verschillende aanvullende modules, zoals wandelcoach en Mind-Walk® trainer waarna ik mijn pad heb gevonden als gediplomeerd herstelcoach binnen de letselschadewereld.  Als kerst op de taart heb ik in februari jl mijn opleiding tot PTG-coach met goed gevolg afgerond, coach voor PostTraumatische Groei.

 

Sterker door ellende

Als ervaringsdeskundige in de letselschade en professional ga ik graag de uitdaging aan om anderen die letsel hebben opgelopen in beweging te krijgen. Van ellende en pech kun je sterker worden! Is dat eenvoudig? Nee, zeker niet. Ellende blijft ellende. Maar, je staat er niet alleen voor.

Ik help door positief ondertiteld te coachen: ik deel wat ik waarneem, terwijl we kijken naar de ellende én naar de toekomst. Laten we samen jouw proces bewandelen, stilstaan en vooruitkijken, en zo jouw kansen en mogelijkheden ont-dekken.

“Je bent zoveel meer dan dat je denkt!”

 

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.

Marleen Keij

Amersfoort

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597