Marie-Jose van Megen Linders foto

Marie-Jose van Megen Linders

Fluitenkruid

Fluitenkruid wordt gevormd door Marie-José van Megen, op projectbasis aangevuld met collega’s. De activiteiten van Fluitenkruid zijn op locatie of buiten. Fluitenkruid heeft een fijne nieuwe werkruimte. Vooral de massage(lessen) zullen daar gegeven worden.

 

De groene draad in mijn leven is dat ik verbonden ben met buiten. Ik ben geboren en opgegroeid op de boerderij. De grond van onze boerderij ging over in de Maas. De rivier, de weilanden en het bos zijn mijn grootste leermeester. Wat ik buiten leer en voel, wil ik graag delen met anderen. De ontspanning die ik beleef tijdens een wandeling maar ook het plezier dat ik ervaar als ik met blote voeten in het zand sta, geef ik graag door.

 

 

Met Fluitenkruid ga ik sinds zeven jaar met mensen op avontuur. Dat kan een één-op-één contact zijn of met een kleine groep. Met kinderen en met volwassenen. Met aandacht gaan we doen wat we afgesproken hebben. Ik stimuleer mensen om kort stil te staan, de automatische piloot even uit te schakelen en met aandacht te ervaren hoe het heden is. Dat kan speels en serieus tegelijkertijd.

Horst aan de Maas

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597