Kitty Valentin foto

Kitty Valentin

MindOn

Stilte en bewust aanwezig zijn, kunnen zo belangrijk zijn. Maar in onze moderne wereld is het helaas een schaars goed. We staan continue ‘aan’.

In 2012 maakte ik kennis met mindfulness tijdens een burn-out. Er ging een wereld voor mij open. Ik was nuchter en hard werkend en als ik stress had of deadlines deed ik een stapje erbij. In mijn werkomgeving was er zelden tijd om te herstellen van drukte en hectiek, dus mijn hoofd liep inmiddels over en mijn lichaam raakte uitgeput.

 

Ik leerde vaardigheden die ik graag eerder had geleerd in mijn leven. Ik vond weer rust, raakte mijn overvolle hoofd kwijt en herkende waar ik stress en plezier van kreeg zodat ik daar naar kon handelen.

 

En dit gun ik iedereen. Daarom besloot ik dat ik anderen ook de vaardigheid van mindfulness wilde leren. En dat doe ik inmiddels als mindfulnesstrainer en Mind-Walk trainer. Ik organiseer zowel trainingen als losse wandelingen, voor particulieren en bedrijven.

 

In mijn trainingen vind ik het belangrijk dat het niet zweverig wordt en dat je juist weer met beide benen op de grond komt te staan. Dat je uit je hoofd komt en weer contact kunt maken met je lichaam en je gevoelens. De natuur en de oefeningen tijdens Mind-Walk zijn hierbij een inspirerend speelveld.

 

Doe je mee?

Delft

Specialiteiten

Volg je me al op Facebook of Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597