Katia de Vries

Katia de Vries

Mind Walk Mechelen

Reeds vanaf jonge leeftijd had ik interesse in het gedrag van mensen. Na vele omzwervingen over de hele wereld, waar ik altijd in contact kwam met mensen van allerlei culturen en allerlei slag, startte ik, eens terug in België, op 36-jarige leeftijd een studie psychologie.

 

De studie was het begin van een constante blijvende bijscholing. De wens groeide hoe langer hoe meer om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk proces. Ik heb een holistische visie en bekijkt moeilijkheden in een brede context. Ik heb oog voor de psychische, emotionele, sociale en familiale situatie van de cliënt, alsook voor leefstijlfactoren zoals voeding en beweging. Thema’s: depressie, angsten, burn-out, relatieproblemen levensmoeheid, eenzaamheid, angst en spanning. Mind walk pas ik toe om met deze en andere stress gerelateerde problematieken om te gaan

Mechelen

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597