Ingrid Daemen foto

Ingrid Daemen

Na een lange loopbaan in diverse kantoorbanen in binnen- en buitenland heb ik in 2019 mijn toenmalige functie bij Gemeente Eindhoven opgezegd.

 

Op dat moment nog niet precies wetend wat ik zou gaan doen, wist ik zeker dat wat ik toen deed niet meer paste. Spannend was het om de zekerheid van een vaste baan en vast inkomen los te laten!.Vanaf dat moment ben ik mijn intuïtie gaan volgen en tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds.

 

Het heeft me o.a. in Zwitserland, Italië en in Portugal gebracht waar ik nu het grootste gedeelte van het jaar in de Algarve woon en werk. Nog steeds neem ik beslissingen ‘in het moment’ en doe ik voornamelijk alleen nog maar dingen waar ik energie van krijg. De rode draad hierin is dat ik anderen begeleid naar meer ontspanning, balans en vitaliteit.

 

Dit doe ik o.a. door middel van lichaams- en energiewerk, (natuur)coaching, yin yoga en natuurlijk ook met Mind-Walk®. Ik werk in het Nederlands en Engels, begeleid 1-op-1 en in groepen, heb een eigen klantenkring en organiseer zelf activiteiten maar ik werk ook samen met een aantal bed & breakfasts, een groot hotel en een yoga retreat centrum in de Algarve in Portugal.

Faro, Geldrop-Mierlo

Specialiteiten

Volg je me al op Facebook of Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597