Griet Beirinckx foto

Griet Beirinckx

SENSITIVA

Ik ben Griet, moeder van 3 kinderen (een tiener en twee jongvolwassenen).

 

Al sinds 1996 ben ik als CLB-psycholoog dagelijks begaan met het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren in onze scholen.

 

In 2016 startte ik bijkomend mijn eigen psychologenpraktijk SENSITIVA. Met hart en ziel bied ik er een fijngevoelige begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen, die kampen met faalangst, overmatige stress of burn-outklachten. Als HSP-professional leg ik me er ook in het bijzonder toe op ‘hoogsensitiviteit’ en leer ik cliënten de valkuilen ervan te omzeilen en de kracht van de eigenschap in te zetten.

 

Bij mijn cliënten ervaar ik een grote nood aan concrete en gerichte oefeningen om hun gedachten te leren beheersen en controleren en de rust in hun lichaam terug te vinden.

 

Zelf ben ik een fervent wandelaar, met veel dank aan onze blonde labrador. Dagelijks ondervind ik aan den lijve hoe ik door te wandelen en me dus een weg naar buiten te banen, ik ook de weg naar binnen vind. De afgelopen jaren was ik zoekende hoe ik hier concreet iets mee kon voor mijn cliënten. Een zoektocht, die me midden in de corona-pandemie bij Mind-Walk bracht. Een methode die me op het lijf geschreven is en ik sindsdien met veel passie inzet!

 

Tot snel!

Heist op den Berg
SENSITIVA
MindWalk Wiekevorst
Tijd maken voor Jezelf

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597