Gonda Postma - d’Raadgever foto

Gonda Postma – d’Raadgever

Mind-Walk your Nature

Mind-Walk your Nature koos ik als symbolische naam voor mijn Mind-Walk trainingen en activiteiten.

 

 

‘Your Nature’ in de zin van: Mind-walk de natuur om je heen (kan nationaal en internationaal) en letterlijk ook ontwikkeling en bewustwording van jouw persoonlijke natuur.

 

Ik ben trainer en coach met achtergrond in welzijn, re-integratie, HRM en Amplitie (bevorderen welzijn en functioneren, positieve organisatiepsychologie).
Met mijn holistische visie, kijk naar de mens als geheel.
Dat betekent dat ik met mijn deelnemers middels de diverse Mind-Walk oefeningen werk aan leefstijl, algehele gezondheid, vitaliteit, energiemanagement en bewustwording van body, mind en spirit.

 

 

Deze kennis en principes pas ik ook toe bij loopbaancoaching, re-integratietrajecten, teambuildingsactiviteiten en vitaliteitstrainingen voor bedrijven.

Hoewel 1 op 1 coaching ook bij mij mogelijk is, is het bekend dat groepsactiviteiten toegevoegde waarde zijn voor verbinding, en sociale activering.

Dat met name activiteiten in de buitenlucht een positief effect hebben op de algehele gezondheid en vitaliteit is wetenschappelijk aangetoond en heb ik in mijn leven ook zelf ervaren. Ik weet wat burnout is en ik ben zelf gediagnostiseerd geweest als chronisch pijnpatiënt. Het bewegen in de natuur heeft mij altijd op de been gehouden en geheeld.
Daarbij heb in mijn leven enorm veel geleerd van de visie op gezondheid van diverse natuurvolken. (oa. Maya wijsheid, boeddhisme, sjamanisme).

 

Al deze kennis, wijsheid en ervaring gun ik anderen ook.
Daarom heb ik dit gereedschap in mijn rugzak gestopt en ben ook ik als all round Mind-Walk trainer en coach beschikbaar

 

 

Zoek gerust contact als je het gevoel hebt met mij op stap te willen.

Midden-Groningen

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597