Gerda Vogels - Verschuuren foto

Gerda Vogels – Verschuuren

Heel je lijf bewust

Mijn naam is Gerda Vogels. Ik ben fysio- en manueeltherapeute, vitaliteitscoach, yogadocente en Mind-Walk trainer. Mijn ogen gaan stralen als ik kan bewegen, verbinden en in de natuur zijn. Niets mooiers dus dan dat die drie samen komen bij de Mind-Walk. Met je bewustzijn in de natuur zijn en de verbinding met jezelf ervaren.

 

Het leven geeft ons allemaal obstakels op de weg, het is aan jou hoe je daarmee omgaat. Heb je de moed naar dit obstakel te kijken en ervan te leren en groeien? Heb jij de moed jezelf te ont-moeten en jouw pad te bewandelen? Ik weet hoe moeilijk het is, en hoe kwetsbaar je je kunt voelen. Door een onvervulde kinderwens en andere verliezen in mijn leven heb ik ervaren hoeveel moed het vergt dit te doen. Door de natuur in te gaan en te bewegen heb ik de verbinding met mezelf stapje voor stapje hersteld. Ik begeleid je graag wanneer je iemand kunt gebruiken die een klein stukje met je mee loopt op jouw pad

Boekel

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597