Gerda de Bruycker foto

Gerda de Bruycker

Ik ben Gerda en sinds 2018 ben ik Mind Walk trainer.

 

De beslissing om toen een Mind Walk opleiding te volgen was omdat ik zelf de ervaring had opgedaan dat de natuur een helend effect had op mij. Om een groot verdriet te verwerken waar ik toen mee geconfronteerd werd ging ik verbinding zoeken in de natuur. Ik merkte na een tijdje dat de natuur rustgevend en helend voor mij werkte. Omdat dit zo een goed resultaat gaf en ik in feite ervaringsdeskundige was, wou ik ook andere mensen er mee helpen om hun pijn of verdriet te verwerken. ik ben dus op zoek gegaan naar een manier hoe ik dit kon doen. Zo ben in contact gekomen met Jacqueline Smeets en Mind Walk.

 

Ik wil met deze Mind Walk trainingen ook andere mensen helpen die op één of andere manier vastzitten in hun leven, mensen die verandering willen en die hun mooiste leven willen leven.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou op pad te gaan, samen met jou op zoek te gaan naar wat jij wil in je leven, om jou te ontmoeten en te ont-moeten.

Zottegem

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597