Christel van Vliet foto

Christel van Vliet

Christelfit

Als het maar even kan vind je mij buiten, lekker voor een rondje lopen. Het liefst loop ik in de ochtend, heerlijk gelijk naar buiten en daarna energie voor tien. Dit doe ik al jaren. En.. heb ik altijd zin om te gaan, nee hoor ook niet altijd, maar daarna voel ik mij altijd weer heerlijk ontspannen en ben ik blij dat ik gegaan ben.

 

Ik ben dankbaar dat ik mij nu weer fit voel en dit hoop ik nog heel wat jaren zo te houden. Ik was ooit een fanatieke hardloopster, maar loop nu om fit te blijven en mij ontspannen te voelen en lekker buiten te zijn. Het brengt mij rust, plezier, nieuwe inzichten en balans.

Hoorn

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597