Carola Lutgens foto

Carola lutgens

Puur Pad

Mijn naam is Carola lutgens en ben sinds 2 jaar Mind-Walk trainer. Blijven ontwikkelen, leren en ervaren vind ik erg belangrijk en is een groot onderdeel van mijn leven. Hoe de natuur samenwerkt vind ik erg boeiend, vandaar dat ik een cursus imkeren heb gedaan. Daarnaast heb ik vele cursussen en opleidingen gedaan zoals mindfulness, voedingskunde, aromatherapie, kruidenkunde. Yoga, hardlopen ,mountainbiken en wandelen zijn sporten die ik bijna dagelijks beoefen.

 

Vooral veel wandelen in de natuur heeft een helende kracht die je meteen voelt zodra je in het groen stapt, bij het water bent of simpelweg naar de lucht kijkt. Die kracht van de natuur heeft mij geholpen met inzichten krijgen, doorzetten, loslaten, groeien en onthaasten. Dit gun ik iedereen en daarom deel ik graag. Samen ervaren, verbinden en delen, dat is naast wandelen een grote passie van me.

 

Ik focus me op de positieve dingen in het leven, koester en omarm ze. De rest waar ik geen controle op heb probeer ik zoveel mogelijk los te laten. Elke dag is een bonus dag ,geniet leef en lach!!

 

Roermond

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597