Annick De Schaut foto

Annick De Schaut

Walk & Change

Mijn naam is Annick De Schaut en ik woon in Nijswiller, een klein dorpje in het Heuvelland. Omringd door deze prachtige natuur kom ik tot rust na een hectische werkweek. Dit gevoel gun ik iedereen want waar kan je het beste offline gaan dan tussen de mooie heuvels van dit prachtig stukje Nederland. Ik kwam zelf in contact met Mind-Walk in de zomer van 2019. Alweer was een druk schooljaar als docent Duits voorbij en ik had vooral behoefte aan rust. Als cadeautje aan mezelf volgde ik de trainerscursus van Jacqueline in Landgraaf. Wat een fantastische ervaring was dat! Na 2 intensieve dagen in de bossen was ik meteen een ander mens. Uiteraard wilde ik dat gevoel delen met anderen en zo ontstond mijn pad van Mind-Walk.

 

Aangezien ik nieuwsgierig was naar de andere scholingen van Mind-Walk heb ik daarna nog een aantal specialisaties gedaan. Tijdens Corona ben ik zelf op pad blijven gaan om in verbinding te blijven met mezelf en de natuur. Ik werd er elke keer gelukkig van en het zorgde ervoor dat ik niet gek werd van de online lessen en alle hectiek eromheen.

 

Zit jij momenteel ook in een fase waarin je behoefte hebt aan rust en me-time, dan neem ik jou heel graag mee op pad. Gegarandeerd ben je daarna een ander, voldaan én dankbaar mens.

Gulpen-Wittem (Nijswiller)

Specialiteiten

Shall we connect on Facebook or Instagram?

Mind-Walk ®

zen@mind-walk.nl

Algemene voorwaarden  |    Privacybeleid  |  Adres  |  KvK  52803597