Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid, van business tot Boeddha.

Wist u dat Mind-Walk inmiddels een groot aantal gecertificeerde trainers Mind-Walk voor Bedrijven kent? En dat daar steeds meer bijkomen? Wat kan Mind-Walk betekenen binnen uw bedrijf of organisatie?

Meer dan vitaliteit

Mind-walk is veel meer dan een vitaliteitsprogramma. Het is meer een persoonlijk ontwikkelproces aan de hand van thema’s. De wandeltrainingen van een paar km in de buitenlucht worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen, oefeningen beïnvloed door yoga en tai-chi, ontspanningsoefeningen en meditaties.

Creatiever

Voor werkgevers heeft Mind-Walk zo zijn voordelen!

Werknemers die genoeg bewegen zijn gezonder, creatiever en productiever. Ook zijn ze minder vaak ziek. En als ze wel ziek worden, zijn ze eerder beter. Werknemers krijgen meer energie en een betere nachtrust. Daarnaast lopen ze minder risico op hart- en vaatziektes en overgewicht. Beweging zorgt ervoor dat mensen productiever zijn op hun werk en het werk leuker vinden.

Maak kennis met onze VitaliteitsTrainers:

Rob Bekkers
Margriet Hekkert
Pauline Scherpenhuysen

Werktijd of pauze?

Mind-Walk® voor bedrijven. Met een gecertificeerde trainer onderweg onder werktijd of in de pauze?

De voordelen van mindfulness, wandelen en yoga zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen en al lang niet meer zweverig.

Met Mind-Walk voor bedrijven doen werknemers een 30 of 40 minuten Mind-Walksessie met een trainer. Ze leren te luisteren naar hun gevoel, grenzen te stellen en krijgen tools hoe je kunt ontspannen. Bij stress kan op die manier het interne regelsysteem weer tot rust komen en normaliseren.