Privacy verklaring Mind-Walk®

Mind-Walk® houdt zich aan de in mei 2018 van kracht geworden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Nederlandse verordening op het gebied van privacy en het verwerken van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking is:

Jacqueline Smeets, Mind-Walk NL
Zaterdagstraat 18
6416 AZ Heerlen
Nederland
www.mind-walk.nl
Mindwalknl@gmail.com
KvK-nummer: 52803597

Je hebt als bezoeker van de website Mind-Walk.nl het recht om jouw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen en te laten corrigeren. Jouw verzoek hiertoe kan gericht worden aan Mindwalknl@gmail.com. Binnen 4 weken wordt jouw verzoek verwerkt. Ook heb je als bezoeker het recht om online een klacht in te dienen bij het bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelfdoen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Om jouw bestellingen op een adequate manier te verwerken, vraagt Mind-Walk hiervoor noodzakelijke persoonsgegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Voor op maat te maken producten vraagt Mind-Walk naar de kledingmaat van degene voor wie het product bedoeld is. Al deze gegevens worden bewaard tot zeven jaar na afsluiting van het boekjaar waarin de bestelling is geplaatst. Dit is de wettelijke minimumbewaartermijn voor de belastingaangiften.

Om de Mind-Walk informatie update te kunnen verzenden, bewaart Mind-Walk de door jou opgegeven naam en het e-mailadres zolang je wenst deze informatie te ontvangen.

De persoonsgegevens worden uitsluitend door Mind-Walk gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld of verkocht worden. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de betalingstransacties, het verwerken en de bezorging van jouw bestelling.

Mind-Walk maakt gebruik van de diensten van Sitebuilder. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Sitebuilder. Sitebuilder zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Om jouw bestellingen te laten bezorgen maakt Mind-Walk gebruik van de diensten van een postbezorgdienst zoals Post.nl/DPD. Daarvoor is het nodig om jouw adresgegevens te gebruiken.

De website van Mind-Walk maakt gebruik van cookies om de website te laten werken en het gebruik van de website voor jou makkelijker te maken. Dit zijn functionele cookies. Zo wordt bijvoorbeeld een cookie gebruikt als je producten van Mind-Walk opslaat en in de winkelmand plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aanvinkt, worden cookies geplaatst zodat je bij een later bezoek automatisch ingelogd kan blijven.