Pascale Schutte

Voorstellen

 

We staan niet los van de natuur, we  zijn natuur..

Na jarenlang een pad vol met obstakels te hebben gevolgd heb ik ervaren hoe helend de natuur is.

Het heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar bewustwording, mijn innerlijke rust,verbinding en veerkracht te hervinden.

Door me te verbinden met de natuur kom ik in contact met mijn eigen natuurlijke wijsheid en ervaar ik de natuurlijke staat van Zijn.

Vanuit deze natuurlijke verbinding ervaar ik de eenheid en heelheid maar ook de rijkelijke eenvoud in het huidige moment puur omdat de natuur Is, geen oordeel heeft, maar puur zichzelf, geduldig en liefdevol.

Tijdens het wandelen als ik het even niet weet kijk ik naar de spiegels die de natuur mij bied en krijg ik een inzicht of antwoord op mijn vragen.

Mijn naam is Pascale (1969) en wil je net als mij de verbinding met jezelf en de natuur ervaren? ik wandel graag naast je op het Mind-Walk your path..

In mijn rugzak zit de nodige ervaring en opleidingen onder andere; Mind-Walk trainer- Zijns gericht natuurcoach- Holistic Ademcoach – Mindful & Compassie coach/ trainer- yoga Nidra- All-round wandeltrainer- Bewust hardlooptrainer- Barefoot trainer- diverse workshops gericht op rouw & verlies

 

Website

Facebook

Instagram

info@outdoorcoaching-pascale.nl

0657034075

 

Nederland

Noordhollands Duinreservaat

 

Specialisaties

Mind-Walk natuurlijk gezond

Mind-Walk voor bedrijven

Mind-Walk vitaal

Mind-Walk  Reset Walk