Mind-Walk voor bedrijven

Vitaliteit in je baas z’n tijd? En dat levert ook nog eens veel voordelen op voor jouw baas. Nog geen Mind-Walk coach bij jouw bedrijf? Tip jouw werkgever en lees over de voordelen:

Duurzame inzetbaarheid, van business tot Boeddha

Wist u dat Mind-Walk inmiddels een groot aantal gecertificeerde trainers Mind-Walk voor Bedrijven kent? En dat daar steeds meer bijkomen? Wat kan Mind-Walk betekenen binnen uw bedrijf of organisatie?

Meer dan vitaliteit

Mind-walk is veel meer dan een vitaliteitsprogramma. Het is meer een persoonlijk ontwikkelproces aan de hand van thema’s. De wandeltrainingen van een paar km in de buitenlucht worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen, oefeningen beïnvloed door yoga en tai-chi, ontspanningsoefeningen en meditaties.

Voor werkgevers heeft Mind-Walk zo zijn voordelen!

Werknemers die genoeg bewegen zijn gezonder, creatiever en productiever. Ook zijn ze minder vaak ziek. En als ze wel ziek worden, zijn ze eerder beter. Werknemers krijgen meer energie en een betere nachtrust. Daarnaast lopen ze minder risico op hart- en vaatziektes en overgewicht. Beweging zorgt ervoor dat mensen productiever zijn op hun werk en het werk leuker vinden.

Voordelen voor de werkgever:

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Gezondere en vitalere werknemers”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Uitgeslapen werknemers”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Productievere werknemers”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Meer betrokken en tevreden werknemers”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Betere werksfeer”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Werknemers zijn minder gestrest, meer ontspannen en kunnen zich beter concentreren”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Minder rugklachten, RSI en minder uitval door deze klachten”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Daling van ziekteverzuim en ziektekosten”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Weinig kans op blessures”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Geschikt voor elke werknemer”]

Voordelen voor de werknemer

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Ze voelen zich beter en vrolijker”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Betere gezondheid”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Goed voor de lijn”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Ze komen in de frisse buitenlucht (en krijgen bovendien meer daglicht in de winter)”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Betere conditie”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Goed voor de geest”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Ze zijn beter opgewassen tegen werkstress”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Er is tijd voor interactie tussen collega’s”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Ze kunnen beter hun werk doen en vinden het leuker”][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check-circle” icon_size=”14″ icon_color=”#b2dd4c” title=”Ze zijn er even tussenuit”]

Mind-Walk® voor bedrijven. Met een gecertificeerde trainer onderweg onder werktijd of in de pauze? De voordelen van mindfulness, wandelen en yoga zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen en al lang niet meer zweverig. Met Mind-Walk voor bedrijven doen werknemers een 30 of 40 minuten Mind-Walksessie met een trainer. Ze leren te luisteren naar hun gevoel, grenzen te stellen en krijgen tools hoe je kunt ontspannen. Bij stress kan op die manier het interne regelsysteem weer tot rust komen en normaliseren.

 

Dus…

 

Mind-Walk® heeft positieve effecten op werknemers:

Fysiek: ze hebben meer energie, slapen beter en leven gezonder;
Mentaal: ze zijn meer ontspannen, hebben minder last van stress, kunnen zich beter concentreren en reageren bewuster op (uitdagende) situaties;
Sociaal: ze zijn beter in het aangaan van relaties en communiceren effectiever;
Bewustzijn: meer zelfvertrouwen.

 

Werkwijze
In overleg met het bedrijf en de organisatie bepalen we het aantal trainingen en de thema’s. De trainer zal de omgeving rondom het bedrijf verkennen en bepalen waar de oefeningen buiten plaatsvinden en welke wegen letterlijk en figuurlijk worden bewandeld. Het is mogelijk om te starten met introductiecursus (trainingen worden in overleg gepland). Een Mind-Walk trainingsgroep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Naast de cursussen is het mogelijk om Mind-Walk als workshop of energizer in te zetten.

 

Datum

22 februari 2022

 

Meer informatie:
Mind-Walk voor bedrijven trainerscursus, https://spitters-coaching-veldhoven.nl/product/mind-walk-bedrijven-trainerscursus/