LenteLucht!

Hey ???hallo,

En wat super leuk dat je jezelf een ontspannen Mind-Walk online training wilt gunnen.
De training is super nieuw en ik word er zelf heel erg blij van.

✨ Je ontvangt hem na bestelling meteen als e-book in je inbox, met direct linkjes naar video’s en audio’s in de e-training.

✨ Het is een uitgebreide training geworden van veelonderdelen waarin alle Mind-Walk pijlers aan bod komen. Een super leuke manier om kennis te maken.

✨ De totale duur om de de training in eigen tijd te doorlopen zal ongeveer 1,5 uur zijn. En je kunt onderdelen herhalen en wat we leren bij Mind-Walk is het vooral te integreren in het dagelijks leven.

Je ontvangt hem na bestelling meteen als e-book in je inbox, met direct linkjes naar video’s en audio’s in de e-training.

Het is een uitgebreide training geworden van veel onderdelen waarin alle Mind-Walk pijlers aan bod komen. Een super leuke manier om kennis te maken. De totale duur om de de training in eigen tijd te doorlopen zal ongeveer 1,5 uur zijn. En je kunt onderdelen herhalen en wat we leren bij Mind-Walk is het vooral te integreren in het dagelijks leven.

Voel je nu een: ja ! ??? Dat wil ik echt ervaren. Dan kun je de training LenteLucht hier kopen:

Je krijgt tot 21 juni ( MidzomerZonnewende) 21% korting en betaald in plaats van 22 euro dus €17,38 voor deze training?

[qodef_button size=”huge” type=”solid” hover_animation=”hover-animation” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Yes, ik wil graag deelnemen!” link=”https://www.mind-walk.nl/product/lente-lucht/”]

Er is meer..;-)

Wil je ook de training ZomerZon ontvangen, dan kun je die in pre order er bestellen, deze mag ik nog opnemen (werk graag met de energie van de natuur op dat moment) en wordt gereleased met de Zomerzonnewende en bevat ook een midzomer ritueel ☀️.

De 21%  korting verdubbeld en je krijgt 42% cadeau als je beide trainingen wilt volgen en betaald in plaats van €44 voor beide trainingen €25,52

( ja de zon is een beetje naar mijn bolletje gestegen)

[qodef_button size=”huge” type=”solid” hover_animation=”hover-animation” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Yes, ik wil graag deelnemen!” link=”https://www.mind-walk.nl/product/combi/”]

 Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over deze trainingen als ikzelf. En dat je ze met veel plezier gaat volgen.

Mocht je eerst mijn stijl willen ervaren , als je die nog niet kent, hier op Facebook bij filmpjes vind je mij een aantal keer terug en er komt binnenkort ook nieuw gratis materiaal aan op het YouTube Kanaal, je kunt er dus ook voor kiezen om eerst mij wat beter te leren kennen via die weg.

Hele zonnige en enthousiaste groetjes,

Jacqueline