Mind-Walk specials

Reset Jezelf

https://spitterscoaching.com/reset-jezelf/ 

Wil jij weg uit de hectiek/stress van je dagelijks leven en op momenten heerlijk genieten van rust. Op een prachtige plek Villa Fahala? Een luxe villa in Málaga waarin je geniet van zowel luxe als rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei.


Ga je mee op 5 daagse reis van 28 nov t/m 2 dec? Op een prachtige plek onder de Spaanse zon waar je alle tijd hebt om tot jezelf te komen. De activiteiten met name ook culturele uitstapjes geven je richting en energie. Op het moment dat je gaat bewegen, stap je uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan. 


Bij Spitters Coaching verbinden we denken en doen. Facetten uit Mind-Walk, Runningtherapie Nederland en Bootcamp De Kempen. Een doordachte mix van mentale en fysieke coaching zorgt voor inzicht en een blijvend resultaat. Doordat ik deze reis kan organiseren breng ik alles samen waar we bij Spitters Coaching voor staan. 

Een samenvatting van de 5 dagen zou zijn: ”een getransformeerde vakantie die je nooit gaat vergeten”. Je kan dit creëren doordat ik persoonlijk met jou de activiteiten en evt. coaching, afstem. We combineren coaching met diverse culturele uitstapjes: Bezoek aan de Caminito del Rey (“Het Koningspad”); Biologische markten; Kookworkshops; verzorgt door Hans van Loon (Oerbewust advies) Hij gaat alle dagen mee op reis. Watervallen, meren en strand bezoek;

Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. Ik gun jou de "Reset jezelf reis " en weet dat het waardevol zal zijn door mijn enthousiaste manier van coachen & trainen zal je de reis niet snel vergeten! Mag ik je verwelkomen?

Tamara van de Laar 06-52679501 Eigenaresse Spitters Coaching, Bewegen is kracht!Yoga Retraite op Lesbos

Heb jij zin om mee te gaan naar Lesbos, Griekenland, voor een week Yoga Mind-walk Zon Zee Mindfulness?

Onze Mind-Walk trainster Renda Pronk mag daar een week lang yoga lessen en meer verzorgen, hoe fijn is dat! 

Vanaf 2 deelnemers gaat het al door..

Het gaat om één week en er is keuze uit week 30, 31 of 32
Voor info kan je kijken op www.organicyogagreece.com of
www.bookyogaretreats.com