Mind-Walk specials

Reset Jezelf

https://spitterscoaching.com/reset-jezelf/ 

Wil jij weg uit de hectiek/stress van je dagelijks leven en op momenten heerlijk genieten van rust. Op een prachtige plek Villa Fahala? Een luxe villa in Málaga waarin je geniet van zowel luxe als rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei.


Ga je mee op 5 daagse reis van 28 nov t/m 2 dec? Op een prachtige plek onder de Spaanse zon waar je alle tijd hebt om tot jezelf te komen. De activiteiten met name ook culturele uitstapjes geven je richting en energie. Op het moment dat je gaat bewegen, stap je uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan. 


Bij Spitters Coaching verbinden we denken en doen. Facetten uit Mind-Walk, Runningtherapie Nederland en Bootcamp De Kempen. Een doordachte mix van mentale en fysieke coaching zorgt voor inzicht en een blijvend resultaat. Doordat ik deze reis kan organiseren breng ik alles samen waar we bij Spitters Coaching voor staan. 

Een samenvatting van de 5 dagen zou zijn: ”een getransformeerde vakantie die je nooit gaat vergeten”. Je kan dit creëren doordat ik persoonlijk met jou de activiteiten en evt. coaching, afstem. We combineren coaching met diverse culturele uitstapjes: Bezoek aan de Caminito del Rey (“Het Koningspad”); Biologische markten; Kookworkshops; verzorgt door Hans van Loon (Oerbewust advies) Hij gaat alle dagen mee op reis. Watervallen, meren en strand bezoek;

Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. Ik gun jou de "Reset jezelf reis " en weet dat het waardevol zal zijn door mijn enthousiaste manier van coachen & trainen zal je de reis niet snel vergeten! Mag ik je verwelkomen?

Tamara van de Laar 06-52679501 Eigenaresse Spitters Coaching, Bewegen is kracht!


Mind- Walk Intensive weekend

‘DE EERSTE STAP OM ERGENS TE KOMEN, IS BESLUITEN DAT JE NIET WILT BLIJVEN WAAR JE BENT.'

Wij, Miranda de Jongh en Marion Langhout, organiseren van 16 t/m 18 november een MindWalk Intensive-weekend. Een weekend waarin we intensief aan de slag gaan om vanuit je hoofd, naar je hart te gaan en daardoor inzicht te krijgen in wat je nodig hebt om JOUW weg te bewandelen. Een weekend waarin we je leren in beweging te komen en los te maken wat ‘vastzit’. 

Begeleid door ons ga je op reis in jouw binnenwereld, op zoek naar je verlangens: MindWalken in de natuur, coaching, meditatie en ontspanning. Rust, ruimte, inzicht en plezier. Daarnaast geven we je bruikbare tools mee, zodat jij zelf de volgende stap kunt zetten. Een volledig verzorgd weekend met twee overnachtingen, heerlijke ontbijtjes, lunches en diners. 

We heten je van harte welkom op vrijdag 16 november om 16.00 uur en sluiten zondagmiddag 18 november rond 16.00 uur af. De locatie is nog niet definitief bevestigd, maar dat het een gezellige, knusse locatie is, in een natuurrijke omgeving is zeker. De kosten all-in zijn €395,-. Spreekt dit jou aan? Zou je erbij willen zijn? Wil jij een stap zetten in het realiseren van je verlangens, je doel, je dromen? Meld je dan aan. Er kunnen nl. maximaal 12 personen meedoen. Het wordt een prachtig weekend, met een zinvol, inspirerend programma. We zien je graag. Nadere informatie aanvragen of aanmelden kan

via: mirandadejongh1234@gmail.com of marion@masoutreach.nl. Vriendelijke groetjes, Miranda de Jongh en Marion Langhout


Kerst Retraite - 5 daagse

Kom tot rust tijdens kerst

Kerst is een hele gezellige tijd met feestjes en familiebezoeken. Vaak hebben we het heel gezellig, maar ook druk druk druk. Daardoor kun je je leeg voelen na de feestdagen. Door alle feestdrukte en verplichtingen kom je vaak niet toe waar je werkelijk behoefte aan hebt: uitrusten en opladen.Als we kijken naar de natuur in de winter, dan zien we rust, stilte en kalmte. De energie en natuurkrachten zijn teruggegaan naar de kern van planten en dieren. Tijdens de retraite nemen we een voorbeeld aan de natuur, we keren de blik, aandacht en energie naar binnen. 

We komen letterlijk tot stilstaan, om bewust te worden. Waar staan we nu? Het programma is erop gericht dat natuurlijk proces van naar binnen keren te ondersteunen. Yoga, meditatie, mindfulness en aandachtsgerichte oefeningen helpen in dit natuurlijk proces om tot rust te komen, mentaal, fysiek, emotioneel.

Gelukkig ontdekte ik (Niels Mulder, eigenaar Yogastudio House of Being) een alternatief:''een retraite'' 

Waarom een retraite? Om mezelf letterlijk ruimte te geven voor ontspanning. Tijdens een retraite maak je tijd voor jezelf, je zet een streep in je agenda voor 'me-time'. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het niet. Want als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je beter voor anderen zorgen. 

Dus, heb je behoefte aan: 
--> Rust
--> Opladen
--> Even niets moeten
--> Natuur en ruimte
--> Lekker eten en drinken
--> Goed voor jezelf zorgen
--> Inspiratie opdoen 
--> Goed gezelschap? Lees dan verder!


Kijk voor de gehele beschrijving van het programma op onze website: www.houseofbeing.nl/retraite

INVESTERING & DATA:De retraite neemt vanaf 24 december, ontvangst vanaf 15 uur en zal duren tot 28 december tot ong 11 uur. De investering die je doet is inclusief: 

Inclusief:

Accommodatie, 5 dagen, 4 nachten. 
Ontbijt, Lunch, Diner, Koffie, Thee. 
Activiteiten zoals, yoga, meditatiesessies, Mind-Walks en workshops. 
EARLYBIRD aanbieding: Boek vóór 31 oktober met korting!
€499,- (o.b.v. een gedeelde  3-persoonskamer) i.p.v. €549

Klik hier om naar informatiepagina te gaan en klik voor het boekingsformulier

Heb je vragen of wil je graag eerst contact? Bel of mail ons zodat we je al je vragen kunnen beantwoorden.
Namasté en graag tot ziens!
Annelies Pfann & Niels Mulder