Mind-Walk bijscholingen

Mind-Walk voor bedrijven: Van Business tot Boedha (online webinar)

Vrijdag 1 juni om 16:00

Tijdens dit webinar krijg je handige marketing tools, te gebruiken voor Mind-Walk maar ook andere programma's. In de reader is onder anderen een compleet 5 stappenstrategie uitgewerkt van eerste contact tot samenwerkingscontract in het bedrijfsleven. Ook een aantal uitgewerkte meditaties en visualisaties toegespitst op werknemers zijn er in opgenomen.


Wat wordt er behandeld in dit webinar: 

1. Waarom Mind-Walk voor bedrijven (feiten, cijfers)
2. Hoe kun je bedrijven benaderen dmv stappenplan, factsheet
3. Fiscaal voordeel werkgever/ werknemer
4. Mind-Walk methode inzetten tijdens lunchpauze, incomany training of clinics/workshops
5. Kosten voor bedrijven 
6. Vragen vanuit de Mind-Walk trainers


Deelname €25.00 excl. btw en verzendkosten. Jullie krijgen na aanmelding een mail met factuur. De bijscholing telt mee voor het verlengen van je licentie. Deelnemers krijgen een reader toegestuurd voor het webinar zodat ze aantekeningen kunnen maken.


Mind-Walk 2: De vijf elementen
Zaterdag 7 juli van 10:00-16:00 
Startlocatie: Yogacentrum Landgraaf

Mind-Walk || De vijf elementen op de Mind-Walk manier

Laat je weer verassen, verbazen en verwonderen door deze 5 nieuwe eigentijdse en misschien een tikkeltje eigenwijze training. Spiritualiteit toegankelijk gemaakt voor iedereen, op ieders niveau met de juiste kennis en inzicht.

5 nieuwe trainingen
5 nieuwe thema's 
Heel veel nieuwe cadeautjes
Heel veel nieuwe Mind-Walk pose reeksen
Heel veel nieuwe Mind-Walk inspiratie.
 
Kosten: €75 excl btw euro voor de training
Inbegrepen: Reader, mijn enthousiaste verschijning

Mind-Flow inspiratiesessie
Zondag 8 juli van 10:00-16:00
Locatie: Yogacentrum Landgraaf

Een dag vol inspiratie, input en Flow. Wat kun je verwerken in je Mind-Flow trainingen? Een indoor sessie geïnspireerd door jullie als trainers met jullie vragen uit de trainerscursussen.


* Extra Mind-Walk pose reeksen (vanuit yoga). Met techniek uitleg.
* Mind-Walk pose reeksen met Stoel. Vanuit StoelYoga
* Nieuwe mindfulness meditaties 
* Teaching Skills, waar let je op tijdens het lesgeven. Stemvolume, plaatsbepaling, correcties/ aanwijzingen. Verbaal en visueel cue'en, spiegelen of in een cirkel.

Deze sessie wordt zonder handleiding gegeven. Wel wordt alles opgenomen om later thuis te oefenen. Ook is er een mogelijkheid om deze online te volgen of later terug te kijken.
Let op! Dit is duurder dan wanneer je aanwezig bent, om de simpele reden dat ik meer waarde hecht aan persoonlijk contact en dus om jullie te motiveren live aanwezig te zijn is de live dag goedkoper.

Investering live dag €35 met dus toegang tot de online beelden achteraf 
Investering online €50 


Mind-Walk 2: De vijf elementen (zie bovenstaande info)
Zaterdag 1 september van 10:00-16:00
Locatie: Bij voldoende interesse te Hellendoorn


Mind-Walk Fit & Trail

Zondag 2 september van 10:00-17:00

Mind-Trail is een trailrun versie van Mind-Walk waar we mind-walk basis cursus combineren met hardlopen of powerwalk. Ook oefeningen uit outdoor training/ crossfit en bootcamp komen aan bod. 

Mind-Walk Fit is het programma voor mensen die ietsje meer fysieke uitdaging willen maar nog niet willen gaan trailwalken/ runnen hierin worden wel outdoor oefeningen gecombineerd met interval training met een versnelde pas maar nooit hardlopen ( deze deelnemers kunnen doorstromen naar de trail ) Deelnemers kunnen in circuit vorm met de oefeningen altijd meedoen en hebben niet het gevoel de groep “op te houden” omdat ze het tempo van een Mind-Trail niet kunnen bijhouden. Wederom gecombineerd met al het moois dat Mind-Walk te bieden heeft.

Aanmelden of meer informatie? MindwalkNL@gmail.com